* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Вашата
Кошница
0 продукта
за 0.00 лв

Телескопичното покритие за басейн – умният начин за пестене на енергия

Решавайки да покриете басейна си с телескопично мобилно покритие, вие ще придадете на имота си повече стил  и освен това ще намалите значително  разходите за затопляне и поддръжка на водата в басейна. 

Професионалните мобилни покрития за басейн в никакъв начин не ограничават удоволствието от ползването на собствения басейн. Те съчетават сигурността, защитата, пестенето на енергия и комфорта в басейна.

Как мобилното покритие за басейн пести енергия?

Известно ви е, че от откритата водна повърхност се изпаряват големи количества вода, а заедно с това изчезва и топлината. Пример:  Ако температурната разлика между водата в басейна и въздуха е 3 градуса по Целзий, то един басейн с площ 32 кв. м. ще изгуби 40 литра вода за един ден, а басейн с площ 80 кв.м. ще изгуби 100 литра за един ден.

 Мобилното покритие за басейн  ще намали значително изпарението на водата. Използването на допълнително термично покривало ще увеличи ефекта от намаляването на изпарението на водата в басейна.

Как ненужното замърсяване на басейна увеличава енергийните разходи?

Един незащитен открит басейн е изложен изцяло на замърсяване с листа, насекоми и други замърсители. Така се увеличават усилията по поддръжка на водата в басейна.  Филтърната помпа трябва да работи по – често и по – дълго време и се увеличава количеството на използваните препарати за дезинфекция на водата в басейна.  Всичко това увеличава разходите по използването на басейна.

Ако басейнът е оборудван с мобилно телескопично покритие, тогава водата се замърсява много по – малко, а времето, през което работи филтърната помпа, може да бъде намалено.

В крайна сметка телескопичното покритие за басейн увеличава качеството на басейна и спомага за намаляване на разходите по затопляне на водата в басейна и по поддръжката на водата с препарати.

Предимства на мобилните покрития за басейн:

  • Удължават сезона на къпане
  • Запазват слънчевата топлина или топлината от друг енергиен източник
  • Спестяват време за поддръжка на басейна
  • Намаляват  използването на препарати за дезинфекция на водата
  • Предотвратяват нанасянето на щети по конструкцията на басейна през зимния период
  • Предотвратяват попадането на малки деца или домашни любимци в басейна

 

За да получите повече информация за телескопичните мобилни покривала за басейни, посетете сайта www.alukov.bg