* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Вашата
Кошница
0 продукта
за 0.00 лв

Монтаж на басейн тип осмица

Вижте видеото за монтаж на сглобяем басейн тип осмица тук.

Предоставям ви текста от видеото за монтаж на сглобяем басейн тип осмица.  

Басейните тип осмица могат да се монтират на повърхността на земята, могат да са вградени или полувградени в земята.

Както и при останалите два модела сглобяеми басейни и при този тип трябва да се избягва поставянето му върху насип. Също така, ако теренът е с наклон,  трябва да се подготви равно място, където да се монтира басейна.

Преди да се монтира басейна трябва да се направи изкоп с размери с около 1м по – големи от размера на басейна.

Особеното при този модел басейни е, че в бетона се заработва стоманена поддържаща конструкция, която придава на басейна формата на числото осем.

Поддържащата конструкция се поставя в специално подготвен за нея изкоп, като тя трябва да е идеално нивелирана.

След това се отлива армирана бетонова плоча с дебелина 20 см. Сега може да се пристъпи към монтажа на стените на басейна. Първо се поставя долният завършващ профил. След това в него се пъха металната стена на басейна.

Сега се изрязват отворите за скимер, дюзи, прожектори.

След това се върху бетона се постила геотекстилна подложка, която предпазва фолиото и запазва еластичността му. На следващият етап пвц – фолиото се закача за горния край на металната стена на басейна. Важно е да се знае, че идеалната температура за монтиране на фолиото е между 15 и 25 градуса по Целзий.  Тъй като фолиото е много еластично, ако температурата е по – ниска, то се свива, а ако температурата е по – висока, то се разтяга повече от необходимо.

След като фолиото е закачено за стената на басейна, то се закрепва със специален завършващ профил. Препоръчваме ви да използвате само такъв тип горен профил, който не е необходимо да се маха, когато трябва да се сменя фолиото. Така, ако имате бордов камък около басейна, няма да има нужда да го къртите.

Когато фолиото се закрепи към стените, басейнът се напълва с десетина сантиметра вода и фолиото по дъното се изпъва.

След това басейнът се напълва още 20 – 30 см и когато фолиот се изпъне и по стените,  се монтират скимер, дюзи, прожектори.

Сега се монтира и пясъчната филтърна система и се свързва към басейна.

Ако басейнът е вкопан в земята, около него трябва да се направи обратен насип с полусух бетон.  Обратният насип предпазва стените на басейна от огъване в случай на свличане на пръст.

Не пренебрегвайте направата на обратен насип, в противен случай басейнът ви ще пострада.

Препоръчваме ви да сложите изолация между стената на басейна и обратния насип.

След като завършите обратния насип, басейнът е монтиран.

На нашата интернет страница можете да получите повече информация за сглобяеми басейни тип осмица.