* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Вашата
Кошница
0 продукта
за 0.00 лв

Nature 2 - революция в поддръжката на водата в басейна

Поддръжката на водата в басейна чрез минерали “Nature 2”е все още непознат или малко познат метод в България.

 Наред със солната електролиза и UV – дезинфекцията, “Nature 2” е също толкова ефикасен и щадящ здравето метод за поддръжка на водата в басейна. “Nature 2” намалява с над 50 % използването на препарати като същевременно прави водата по – мека. Предотвратява дразненето на очите, сухата кожа и други реакции на човешкия организъм в резултат от използването на хлор.  

 Фирма “Zodiac” е единственият производител в Европа, който предлага “Nature 2”. В САЩ системата за поддръжка на водата чрез минерали се използва успешно от повече от 18 години.

“Nature 2” се състои от пълнител с минерали и тяло, в което се поставя пълнителят. Минералите, които се съдържат в пълнителя, са сребро, мед и чиста керамика. Средната продължителност на употреба на един пълнител е около 6 месеца. Най-добре е в началото на летния сезон да се смени пълнителят с нов.

 Имайки предвид, че в повечето басейни нивото на хлор е много по-високо от допустимото за околната среда, като използвате “Nature 2” ще допринесете за опазването на околната среда.

 

Често задавани въпроси за Nature 2

 

След инсталирането на Nature 2 ще се промени ли нещо при поддръжката на водата в басейна?

Ще забележите значително намаляване на използваните химикали за поддръжка на водата. Ще отделяте много по – малко време на поддръжката на водата, отпада постоянното следене на състоянието на водата.

Най – голямо впечатление ще ви направи бистрата вода без мирис на химикали.

 

 Nature 2 филтър ли е?

 Не. Във филтъра се отделят по – големи частици и замърсители докато Nature 2 дезинфицира водата като убива 99,96% от бактериите, водораслите и вирусите, които са твърде малки за да бъдат поети от филтъра. На вас ви трябва филтър и Nature 2

 

Кога трябва да сменя пълнителя на Nature 2?

 

Пълнителят се сменя след шест месеца непрекъсната употреба.

 

Къде и как да изхвърля използвания пълнител?

 Минералите, които се намират в пълнителя на Nature 2, са напълно естествени, така че няма опасност, ако изхвърлите използвания пълнител с останалите отпадъци.

 

Какво оказва негативно влияние върху Nature 2?

 Горещото време или високата температура на водата не влияят негативно на Nature 2. Продължителността на живот на пълнителя трае 6 месеца при непрекъснато използване.

 

Трябва ли да използвам хлор в комбинация с Nature 2?

 Необходимо е да използвате минимални количества бавно разтворим хлор. Количеството е толкова малко, че не е в състояние да предизвика дразнене на кожата или очите.

 

 

Може ли Nature 2 да причини образуване на петна по стените на басейна?

 

Не. Минералите, съдържащи се в Nature 2, са в минимално количество. Така че не могат да причинят образуване на петна по стените на басейна.