* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Вашата
Кошница
0 продукта
за 0.00 лв

За нас

Управление

Pool Expert се занимава с цялостно изграждане и монтаж на басейни, монтаж на техническо оборудване и термопомпи за басейни. В продължение на повече от 15 години екипът на Pool Expert се е специализирал в гореизброените дейности.

Извършваме директен внос на сглобяеми и модулни басейни за вграждане и на техническо оборудване за басейни от Германия, Франция, Италия, Португалия. Цени за изграждане на басейн може да пресметнете използвайки нашия калкулатор за басейни.

Ние сме компактна фирма със стройна структура, което означава за Вас, че можем да реагираме бързо на всяка една ситуация от целия процес по изграждане и поддръжка на басейна или спа съоръжението.

С нашия екип от обучени служители предлагаме цялостно изграждане на басейни за всеки един модел от нашия сайт. По този начин ние носим пълната отговорност по доставката, изграждането и монтажа на басейна.

Това, което ни отличава от повечето фирми за басейни в България е, че сме се специализирали в облицоването на басейни с пвц - фолио. Предимствата на пвц - фолиото са лесната поддръжка, бързото изграждане и липсата на скъпоструващи ремонти в бъдеще, както понякога се получава при басейните със стъклокерамика.

Прочетете тук повече за предимствата, които ще имате, ако изберете нас за изпълнител на вашия проект.

Ние няма да Ви предложим най – ниските цени, но ще Ви предложим качествено и изпитано през годините оборудване, което ще се изплати във времето многократно. Повярвайте ни, неудовлетворението Ви от ниското качество на определен продукт ще засенчи много бързо радостта Ви от ниската му покупна цена.

 

Наши търговски партньори са фирмите:

  • BWT Pool Products GmbH, Germany  
  • Peraqua, Austria
  • RPI, Portugal
  • Speck Pumpen, Germany

 

Директният контакт с утвърдени фирми производители ни дава възможност да ви предложим разумни цени за качествени продукти произведени в Европа.

За да бъдете винаги информирани за най - новите тенденции при изграждане на басейните и спа индустрията, ние постоянно се образоваме като посещаваме курсове и семинари в чужбина. Постоянно публикуваме статии на тема "Басейни и техническо оборудване", в които обръщаме внимание на интересни и важни факти от изграждането, монтажа и поддръжката на различни видове басейни.

На страниците на www.pool-expert.eu няма да намерите "евтини" и нискокачествени стоки. Ние държим изключително много на качеството, затова подбираме много внимателно фирмите доставчици и постоянно контролираме качеството на нашите продукти.

 

Специализация

След проведено в централата на фирма "D&W Pool" в Германия обучение, сме се специализирали в следните дейности:

 

 

"Едва ли има нещо на този свят, което някой да не може да направи съвсем малко по - зле и да го продаде съвсем малко по - евтино, а хората, които купуват само с оглед на цената, са негова съвсем законна жертва."

                                                                                                                                        Джон Ръскин

                                                                                                                                        ( 1819 - 1900)