* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Кошница
0 продукт/а за 0.00 лв
Към кошницата
Продукти
Защо да изберете нас
  • Ще отговорим на запитването Ви в рамките на 24 часа, а в повечето случаи и по – бързо
  • Предоставяме 5 – годишна гаранция на монтажа на басейна
  • Възможност за разсрочено плащане на нашите продукти
  • Извършваме строителните и монтажни работи с наши обучени служители, без да ползваме външни услуги
Клиентите за нас
"We obtained quotations from some local based pool companies and were very impressed with the speed at which Pool Expert visited our property to discuss our requirements.  They had been recommended by a tradesman who had been working on our house for the past year and we were ...
Terri Morris, с. Славейково, област Габрово

Nature 2 - революция в поддръжката на водата в басейна

Поддръжката на водата в басейна чрез минерали “Nature 2”е все още непознат или малко познат метод в България.

 Наред със солната електролиза и UV – дезинфекцията, “Nature 2” е също толкова ефикасен и щадящ здравето метод за поддръжка на водата в басейна. “Nature 2” намалява с над 50 % използването на препарати като същевременно прави водата по – мека. Предотвратява дразненето на очите, сухата кожа и други реакции на човешкия организъм в резултат от използването на хлор.  

 Фирма “Zodiac” е единственият производител в Европа, който предлага “Nature 2”. В САЩ системата за поддръжка на водата чрез минерали се използва успешно от повече от 18 години.

“Nature 2” се състои от пълнител с минерали и тяло, в което се поставя пълнителят. Минералите, които се съдържат в пълнителя, са сребро, мед и чиста керамика. Средната продължителност на употреба на един пълнител е около 6 месеца. Най-добре е в началото на летния сезон да се смени пълнителят с нов.

 Имайки предвид, че в повечето басейни нивото на хлор е много по-високо от допустимото за околната среда, като използвате “Nature 2” ще допринесете за опазването на околната среда.

 

Често задавани въпроси за Nature 2

 

След инсталирането на Nature 2 ще се промени ли нещо при поддръжката на водата в басейна?

Ще забележите значително намаляване на използваните химикали за поддръжка на водата. Ще отделяте много по – малко време на поддръжката на водата, отпада постоянното следене на състоянието на водата.

Най – голямо впечатление ще ви направи бистрата вода без мирис на химикали.

 

 Nature 2 филтър ли е?

 Не. Във филтъра се отделят по – големи частици и замърсители докато Nature 2 дезинфицира водата като убива 99,96% от бактериите, водораслите и вирусите, които са твърде малки за да бъдат поети от филтъра. На вас ви трябва филтър и Nature 2

 

Кога трябва да сменя пълнителя на Nature 2?

 

Пълнителят се сменя след шест месеца непрекъсната употреба.

 

Къде и как да изхвърля използвания пълнител?

 Минералите, които се намират в пълнителя на Nature 2, са напълно естествени, така че няма опасност, ако изхвърлите използвания пълнител с останалите отпадъци.

 

Какво оказва негативно влияние върху Nature 2?

 Горещото време или високата температура на водата не влияят негативно на Nature 2. Продължителността на живот на пълнителя трае 6 месеца при непрекъснато използване.

 

Трябва ли да използвам хлор в комбинация с Nature 2?

 Необходимо е да използвате минимални количества бавно разтворим хлор. Количеството е толкова малко, че не е в състояние да предизвика дразнене на кожата или очите.

 

 

Може ли Nature 2 да причини образуване на петна по стените на басейна?

 

Не. Минералите, съдържащи се в Nature 2, са в минимално количество. Така че не могат да причинят образуване на петна по стените на басейна.