* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Кошница
0 продукт/а за 0.00 лв
Към кошницата
Продукти
Защо да изберете нас
  • Ще отговорим на запитването Ви в рамките на 24 часа, а в повечето случаи и по – бързо
  • Предоставяме 5 – годишна гаранция на монтажа на басейна
  • Възможност за разсрочено плащане на нашите продукти
  • Извършваме строителните и монтажни работи с наши обучени служители, без да ползваме външни услуги
Клиентите за нас
We moved to Bulgaria in January 2016 and had contacted pool expert prior to moving after researching several pool companies..  We found them to be very efficient and helpful and rather than try to sell us what they wanted they gave us all the information and options we needed so that we co ...
Paul and Fran, с. Бутово, общ. Павликени

Не се подлъгвайте по ниските цени на сглобяемите басейни в големите търговски вериги

Някои хора търсят изгодни решения за летния сезон и се подлъгват по ниските цени на предлаганите в големите търговски вериги фамилни басейни.

Неприятностите започват още при монтирането на басейна. Дори лек вятър е достатъчен да усложни значително наместването на металната конструкция в долната шина. При поставянето на вътрешната обвивка или фолиото, ако същото не е добре закрепено в горния край на конструкцията, после при пълненето на басейна с вода има голяма вероятност да се събори цялата конструкция. В такъв случай, ако оборудването е „оцеляло” се започва всичко отначало.

Друг недостатък на тези басейни е слабата циркулация на водата в тях. В такъв случай водата става негодна за къпане поради появата на микроорганизми носещи болести. Дори шоково третиране с хлор не е в състояние да помогне, защото не може да бъде разнесен из целия басейн поради недостатъчната циркулация на водата.

Също и от филтърната помпа има какво да се желае. Със замърсяването на филтъра силата й намалява значително. Освен това в упътването е указано, че помпата трябва да е изключена когато има хора в басейна поради съображения за сигурност, което допълнително влошава циркулацията на водата в басейна.

Басейните са оборудвани с картушени филтри, които не са достатъчни от гледна точка на хигиената в басейна. Картушените филтри имат два големи недостатъка: не дават възможност да се разбере до каква степен са замърсени; възможностите за почистване на филтъра са ограничени. Според производителите филтъра се изплаква и се почиства с четка. Но с изплакването не могат да се премахнат замърсяванията в гънките, а при почистването с четка има опасност да се повреди филтърният картон.
Поради това би било разумно да се набави пясъчен филтър със съобразена с него помпа. Пясъчните филтри се почистват чрез обратна промивка, което регулира и нуждата от прясна вода в басейна. Ако искате чиста вода няма да се размине само с този допълнителен разход.

Поради слабата циркулация на водата, на дъното на басейна се отлагат замърсявания, които могат да се премахнат само с подочистачка. Но нито един един от тези басейни не се предлага с подочистачка, а и филтърната помпа няма възможност да се свърже с подочистачката, което означава още повече разходи.

Висококачествените сглобяеми басейни притежават следните качества:

  •   стоманената конструкция е с дебелина 0,6мм или 0,8мм, поцинковани, с допълнително покритие отвън
  •   дебелината на фолиото е 0,6мм – три пъти по-здраво от фолиото на евтините басейни
  •   стълбата е стабилна и е от неръждаема стомана
  •   пясъчният филтър има достатъчно сила за да засмуква замърсяванията по дъното и е в състояние да поддържа чиста водата
  •   скимерът е монтиран на басейна и не пречи при къпането
  •   няма електрически тела закрепени директно за конструкцията